juni 13, 2021, 14:50:58

Nieuws:

Het forum voor vrijheid is zojuist geopend!
Er is nog een hoop te doen, maar wees welkom!


Ministerie van waarheid in oprichting

Gestart door John Galt, juli 09, 2020, 22:34:03

Vorige topic - Volgende topic

John Galt

Gaat het dan toch echt gebeuren? Een ministerie van waarheid? Het wordt uiteraard niet zo genoemd, maar blijkbaar haalt de eu (en overheid) voldoende inspiratie uit 1984 van Orwell.
Zie deze video van Café Weltschmerz en artikel opviruswaanzin.nl

CitaatWe schrikken ons dood! Een regelrechte aanval op de vrije, pluriforme, onafhankelijke media en journalisten.

Een intern document van de Europese Commissie in handen van Cafe Weltschmerz over de noodzaak tot controle van de media en sociale media. Een document dat de voorbode is voor wetgeving en protocollen tegen de vrije journalistiek. Hoewel het woord censuur nergens genoemd wordt, worden de messen geslepen en de voetklemmen geplaatst.

#makeorwellfictionagain

https://viruswaanzin.nl/informeren/europese-commissie-eu-actieplan-tegen-desinformatie"Who is John Galt?"  is an expression of helplessness and despair at the current state of the world

uomo preoccupato

Zet je inderdaad aan het gezond denken!
Utinam ad omnes bonae voluntatis homines pertingant, quibus bonum curae est uniuscuiusque viri ac feminae necnon totius societatis humanae sors!

John Galt

"Who is John Galt?"  is an expression of helplessness and despair at the current state of the world

John Galt

Het gaat alsmaar verder. Hugo de Jonge heeft ook al aangekondigd flink te gaan censureren als er een vaccin is. Alle informatie die tegen het vaccin gericht is wordt weggezet als desinformatie en daartegen moet het volk worden beschermd...
Maar ook de opheffing van de WOB draagt hier natuurlijk aan bij. De waarheid mag immers niet worden gedeeld, en dan gaat het bijvoorbeeld om besluiten en verslagen van het OMT etc.
"Who is John Galt?"  is an expression of helplessness and despair at the current state of the world