juni 13, 2021, 15:36:35

Nieuws:

Het forum voor vrijheid is zojuist geopend!
Er is nog een hoop te doen, maar wees welkom!


Recente berichten

Pagina's 1 2 3 4 ... 10
11
De discussie / Re: BLM
Laatste bericht door Mr Anderson - september 30, 2020, 11:12:40
12
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door Mr Anderson - september 29, 2020, 02:08:24
Ik vind dat het hoog tijd word om Rutte en consorten op te doeken.

In mijn hoofd ben ik mij al aan het voorbereiden hoe van ze af te komen.
13
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door John Galt - september 29, 2020, 01:13:38
Wist even niet goed in welk topic ik dit zou plaatsen, maar toch voor deze gekozen.

We worden voorbereid op een mondkapjesplicht!
De muilkorf waarvan duidelijk is dat "baat het niet, schaden doet het ook niet" zeker niet opgaat. De eerste kinderen in Duitsland zijn al overleden aan de gevolgen van langdurig mondkapjes dragen. Er is ook geen duidelijk bewijs dat mondkapjes een significant effect hebben op de verspreiding van het virus. Dat chirurgen die van oudsher dragen is om bacteriën tegen te houden en zo wonden niet te besmetten. Tegen virussen werkt het niet vanwege de veel kleinere grootte, die gaan dwars door het kapje heen. Het muilkorfje waarvan de machthebbers op diverse niveau's aangeven dat het hierbij gaat om gedichtenmanipulatie (ok, ze gebruiken iets andere woorden, maar de strekking is hetzelfde).

Vandaag in de persconferentie werd aangegeven dat er nu een advies is om mondkapjes in openbare ruimtes te gaan dragen en dat winkeliers dit mogen gaan verplichten in hun winkels.
Nu heeft nu.nl de Amerikaanse Jaap van Dissel benaderd, en die ziet het nut van mondkapjes in NL wel in! Wtf heeft nu.nl in haar hoofd gehaald om dit te vragen aan een Amerikaan? Dan zal het wel waar zijn? Ik zie dit gewoon als een volgende propagandastap. Over drie weken weten we meer, want zoals Rutte aankondigde, dan evalueren we de resultaten en gaan dan eventueel zwaarder maatregelen instellen.

Bron: https://www.nu.nl/coronavirus/6080453/amerikaanse-topviroloog-fauci-voor-dragen-van-mondkapjes-in-nederland.html
14
De discussie / Re: Ministerie van waarheid in...
Laatste bericht door John Galt - september 29, 2020, 00:08:48
Het gaat alsmaar verder. Hugo de Jonge heeft ook al aangekondigd flink te gaan censureren als er een vaccin is. Alle informatie die tegen het vaccin gericht is wordt weggezet als desinformatie en daartegen moet het volk worden beschermd...
Maar ook de opheffing van de WOB draagt hier natuurlijk aan bij. De waarheid mag immers niet worden gedeeld, en dan gaat het bijvoorbeeld om besluiten en verslagen van het OMT etc.
15
De discussie / Re: BLM
Laatste bericht door John Galt - september 29, 2020, 00:03:50
Ik ben zelf meer een aanhanger van CLM:chocolate live matters!
Je hebt namelijk pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade. Het ene is niet meer of minder dan de ander, alleen de smaak verschilt, en he, over smaak valt niet te twisten!
16
De discussie / Re: Nederland is een fascistis...
Laatste bericht door John Galt - september 29, 2020, 00:01:14
Toch maar weer een update. Je kunt er niet meer om heen, Nederland is een fascistische staat geworden!

Citaat van: John Galt op maart 30, 2020, 16:28:38Verderop op wikipedia:
Het begrip fascisme is niet eenduidig te definiëren. Het is een complex en gevarieerd verschijnsel dat moeilijk beknopt is te omschrijven. Toch heeft het fascisme een aantal basiskenmerken die het onderscheidt van andere politieke stromingen. Deze zijn:

1. Het fascisme is de tegenstander van zowel de traditioneel linkse als rechtse politieke partijen.[4][5]
Politieke partijen zijn momenteel volledig ondergeschikt aan wat Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel bedisselen. Kritische vragen vanuit de tweede kamer worden compleet genegeerd en gebagatelliseerd. Denk bijvoorbeeld aan een verzoek om uit te zoeken wat nu de nauwkeurigheid van PCR testen is.

Citaat2. Het fascisme minacht eigentijdse conservatieve instellingen.[4][5]
De complete medische en wetenschappelijke wereld wordt compleet genegeerd en daar waar deze instellingen een tegengeluid laten horen worden ze gecensureerd, vervolgd en/of publiekelijk belachelijk gemaakt.

Citaat3. Het fascisme vereert machtsvertoon en het gebruik van geweld, voor zover dat is gericht op de omverwerping van de bestaande maatschappelijke orde.
Denk aan het politiegeweld bij demonstraties, waarbij de media heel selectief scenes laat zien waar de provocatie door politie wordt weggelaten. Geweld wordt ook gepleegd door het opleggen van maatregelen die de vrijheid beperken, zowel in de persoonlijke levenssfeer als de zakelijke sfeer.

Citaat4. Het fascisme kent een autoritaire structuur met aan het hoofd daarvan een leider aan wie charismatische eigenschappen worden toegeschreven.
Tja, er zijn er genoeg bij die Rutte en de Jonge charismatisch vinden...

Citaat5. Het fascisme streeft naar de instelling van een politieke dictatuur.
Er wordt een spoedwet doorheen gedrukt die de minister van VWS onbeperkte macht geeft. Tweede kamer en eerste kamer komen volledig buiten spel te staan.

Citaat6. Het fascisme streeft naar een totalitaire staat -- de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele organisaties.
Ehhh, behoeft dit nog toelichting?

Citaat7. Het fascisme is extreem nationalistisch.
Het fascisme pleit voor een continue strijd om de eigen natie te kunnen doen overleven te midden van andere staten.
Je ziet het met de "reisadviezen" waarmee mensen eigenlijk wordt verboden om naar bepaalde gebieden/landen te reizen, door een straf bij terugkeer op te leggen (verplichte quarantaine). Tegelijk is ook alleen de nationale officiële wetenschap leidend. De onmeetbare internationale wetenschappelijke ontwikkelingen worden compleet genegeerd.

Citaat8. Het fascisme berust in hoofdzaak op de maatschappelijke middenklasse.
Dit zijn de schapen, de volgers. Zij accepteren kritiekloos alle maatregelen en leggen een enorme sociale druk op "andersdenkenden" om zich te conformeren en willen zelfs fysiek geweld initiëren bij afvalligen. Dit is tevens de klasse die economisch gezien amper geraakt worden door de maatregelen.

Citaat9. Het fascisme streeft naar sociale eenheid en de opheffing van alle bestaande klassen- en belangentegenstellingen.
"Alleen SAMEN krijgen we het virus eronder". Do I need to say more? Andersdenkenden worden gecensureerd, zelfs wetenschap die het officiële beleid ondermijnt wordt gecensureerd en verketterd. Wereldwijd staat de medische wereld op de achterste poten vanwege de gang van zaken, maar dit mag niet worden gehoord.

Hoeveel geweld gaan wij nog verdragen voor er massaal verzet komt?
17
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door Mr Anderson - september 28, 2020, 18:44:29
https://www.geenstijl.nl/5155593/zo/#more

Zo dan nu even een ferdje doen.
18
De discussie / Re: BLM
Laatste bericht door Mr Anderson - september 25, 2020, 18:14:59
20
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door Mr Anderson - augustus 31, 2020, 11:44:49
Bij de finish in Nice wordt een stel op hardhandige wijze door de politie in de boeien geslagen omdat zij hun mondkapjes in de hand hadden en niet op...

https://twitter.com/i/status/1300173908231032832

Terwijl 100 meter verderop de hoogwaardigheidsbekleders, o.a. de burgemeester van Nice en de Minister van Onderwijs zonder mondkapjes op de tribune stonden...Pagina's 1 2 3 4 ... 10