september 29, 2020, 00:51:51

Nieuws:

Het forum voor vrijheid is zojuist geopend!
Er is nog een hoop te doen, maar wees welkom!


Recente berichten

Pagina's 1 2 3 4 ... 10
11
De discussie / Re: Het eenzame gevecht
Laatste bericht door John Galt - juli 26, 2020, 20:23:48
Citaat van: Mr Anderson op juli 26, 2020, 02:15:16https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/07/waarom-mensen-hun-lot-accepteren/
Het moge overduidelijk zijn dat dit fenomeen inderdaad speelt in onze huidige maatschappij...
12
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door Mr Anderson - juli 26, 2020, 19:36:59
De van YouTube verwijderde berichten m.b.t covid19 zijn terug te vinden .

https://search.bitchute.com/renderer?query=Covid+19
14
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door Mr Anderson - juli 23, 2020, 19:40:47
Actueler dan ooit !

16
De discussie / Re: Ministerie van waarheid in...
Laatste bericht door uomo preoccupato - juli 20, 2020, 14:02:59
Zet je inderdaad aan het gezond denken!
17
De discussie / Ministerie van waarheid in opr...
Laatste bericht door John Galt - juli 09, 2020, 22:34:03
Gaat het dan toch echt gebeuren? Een ministerie van waarheid? Het wordt uiteraard niet zo genoemd, maar blijkbaar haalt de eu (en overheid) voldoende inspiratie uit 1984 van Orwell.
Zie deze video van Café Weltschmerz en artikel opviruswaanzin.nl

CitaatWe schrikken ons dood! Een regelrechte aanval op de vrije, pluriforme, onafhankelijke media en journalisten.

Een intern document van de Europese Commissie in handen van Cafe Weltschmerz over de noodzaak tot controle van de media en sociale media. Een document dat de voorbode is voor wetgeving en protocollen tegen de vrije journalistiek. Hoewel het woord censuur nergens genoemd wordt, worden de messen geslepen en de voetklemmen geplaatst.

#makeorwellfictionagain

https://viruswaanzin.nl/informeren/europese-commissie-eu-actieplan-tegen-desinformatie18
De discussie / Re: Fietshelm verplichting, wa...
Laatste bericht door Mr Anderson - juli 04, 2020, 02:02:16
Een scooter met een blauw plaatje is met een euro 4 norm bijna niet op te voeren ,want ecu waarbij derde partij producenten geen heil in zien .
19
Stel je voor! / Re: Wie is? uomo preoccupato
Laatste bericht door uomo preoccupato - juli 03, 2020, 15:56:10
Ik vind wel een bericht uit de UK, dat bij Italiaanse autopsies inderdaad problemen waren met de samenstelling van hun bloed.
20
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door uomo preoccupato - juli 03, 2020, 14:19:43
Citaat van: John Galt op juli 02, 2020, 14:16:25Dat de overheid hackt is natuurlijk al veel langer bekend. Een aantal jaar geleden werd er al een wet aangenomen waarbij politie of opsporingsdiensten in een computer mogen inbreken.
Lastige is dat dit soort zaken altijd een glijdende schaal worden, waar leg je de limiet om dit soort draconische maatregelen te treffen?
Los nog van het feit dat diverse handel arbitrair als illegaal zijn bestempeld en daarmee een criminele sector is ontstaan. Daar waar de ministers van justitie steevast drugsgebruikers betichten van het instandhouden van een criminele sector en zij verantwoordelijk zijn voor de schade aan de maatschappij, zou je het juist moeten omdraaien. Door het verbieden van zaken wordt juist criminaliteit in de hand gewerkt. Rondom alcohol is bijvoorbeeld zo goed als geen criminaliteit (behalve dat links/rechts de accijnzen worden omzeild). Het kromst is natuurlijk de situatie rondom cannabis. Een drugs die vele malen minder schadelijk is dan het legale alcohol kent alleen een gedoogde verkoop, waarbij coffeeshops nog steeds amper een bankrekening kunnen krijgen en pinbetalingen al helemaal onmogelijk zijn. Want: de inkoop door een coffeeshop moet illegaal gebeuren en dan ga je niet internetbankieren of facturen sturen, dat gaat contant. Als ik roep dat drugs (alle!) legaal moeten worden gemaakt, dan krijg ik vaak drogredenen waarom dat niet zou moeten. Want: illegaal dumpen van chemisch afval, illegaal aftappen van stroom en brandgevaar van woningen waarin cannabis wordt gekweekt, en ga zo maar door. Dat bij legalisatie er gewoon bedrijven worden opgericht die op een industrieterrein een fabriek neerzetten die aan alle arbo-, milieu-, en veiligheidsregels voldoen staan ze dan niet stil. Maar dan komt het argument: ja maar die criminelen gaan dat niet accepteren en zoeken andere criminele activiteiten. Misschien is dat zo, maar zolang er ergens vraag naar is, zal er ook aanbod zijn. En kan dat niet legaal, dan gaat dat illegaal.

Dus het probleem is voor mij niet zozeer de geencrypteerde chats, maar eerder het van overheidswege creëren van illegaliteit.

Inderdaad is dat de kern!

Het is inderdaad met de mensheid zo gesteld dat als iets moeilijk te krijgen is, dan wil men het juist hebben....

Ik vergelijk het vaak met opvoeden van kinderen, kinderen moet je niet alles verbieden of beloven (chanteren) dat ze iets krijgen als zij hun best doen of zo.

Als je juist meer los laat, kan je mijn inziens het een en ander beter reguleren door het feit dat het dan 'zichtbaar' is en dus beheersbaar.
Pagina's 1 2 3 4 ... 10