juli 11, 2020, 05:18:22

Nieuws:

Het forum voor vrijheid is zojuist geopend!
Er is nog een hoop te doen, maar wees welkom!


Recente berichten

Pagina's 1 ... 8 9 10
91
De discussie / Re: De hypocrisie van de groen...
Laatste bericht door John Galt - mei 12, 2020, 16:10:43
Inmiddels bekeken, en er was voor mij weinig nieuws in te bekennen. Maar ik snap wel dat er nu een hoop zogenaamde groenen over de pis zijn, want hun wereldbeeld wordt even in het juiste daglicht gezet en dat is niet het beeld dat zij er van hadden. Cognitieve dissonantie is hen natuurlijk niet aan te rekenen. hun geloof is natuurlijk rotsvast, hun profeten moeten het wel juist hebben. Jammer dat de milieuvernietiging voor groene energie wordt toegewezen aan kapitalisme, terwijl wel melding wordt gemaakt van de subsidiestromen naar deze zogenoemde groene initiatieven. Het is daardoor een van overheidswege gecreëerde markt, welke zonder de subsidies niet bestaan zou hebben, want niet rendabel.
Tevens jammer dat er niet ingezoomd wordt op de energievormen die momenteel het minst natuurschade aanrichten.
92
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door John Galt - mei 11, 2020, 12:01:54
94
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door Mr Anderson - mei 10, 2020, 20:45:11
95
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door Mr Anderson - mei 10, 2020, 12:08:19
CitaatHet protesteren moet anders aangepakt worden. Om te beginnen laat iedereen zijn telefoon thuis. Het gaat de overheid niet om de afstand van iedereen tot elkaar. Het gaat erom te weten wie in welk kamp hoort, wie met wie communiceert, wie de meest actieven zijn, wie de boodschappers zijn en waar de grote massa is. De tactiek die ze bij elke onwelgevallige groep gebruiken is het actief aanpakken van de leiders door intimidatie, zodat elk initiatief gestopt wordt. Wagensveld wordt telkens meegenomen voor verhoor, ga met een anti-Bea bord staan en je gaat mee, oproep op faecesbook en ze staan voor de deur. Telefoon thuis laten, terug naar post of fiets.
Demonstraties moeten aangekondigd worden, dan kunnen ze de knollen en ME van stal halen. Dus niet aankondigen. Kleine actie's van een paar personen, de boel ontregelen en wegwezen. Nog beter zijn individuele acties want die mogen altijd. Kijk hoe antifa dat doet. Regel een paar advocaten en een telefoonnummer voor aanhoudingen. De capaciteit is beperkt, dus maak er een uitputtingsslag van. Rij om drie uur 's nachts met een megafoon door het Benoordenhout, zet een container voor het penthouse van Pechtold. Regel een anonieme SIM en kondig grote acties op faecesbook aan. Aan het einde kunnen ze niet meer.
96
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door Mr Anderson - mei 10, 2020, 11:46:13


97
De discussie / Re: Politiestaat in oprichting
Laatste bericht door John Galt - mei 09, 2020, 01:34:22
https://tweakers.net/nieuws/166936/overheid-publiceert-tijdlijn-en-proces-voor-corona-app.html

De stomme app wordt doorgezet, maar nu zonder inzet van experts uit oa kritische groeperingen zoals Bits for Freedom. Hugo de Jong had beloofd dat de apps vrijwillig zouden zijn, maar ja, inmiddels hebben we al gezien dat hij soms moedwillig staat te liegen.

Uit het artikel:
CitaatIn de derde fase wordt specifiek gekeken naar hoe belangrijke rechten worden beschermd, zoals veiligheid en privacy. Ook wordt daarin gekeken naar grondrechten en nationale veiligheid.
Denk je niet dat dit al veel eerder bekeken zou moeten worden? Vrees echter dat de grondrechten, veiligheid en privacy hierin haaks op "nationale veiligheid" zullen staan.

CitaatTot slot wil de overheid 'nader uitwerken wat er gedragskundig nodig is' voor de app.
Hier ben ik dan wel heel nieuwsgierig naar. Gedrag kun je natuurlijk op meerdere manieren beïnvloeden, waarbij "verleiden" en "dwingen" natuurlijk de twee duidelijkste zullen zijn. Dwang kan direct via een gebod (op straffe van .... als je niet niet installeert) of indirect door je de toegang tot eea te laten ontzeggen als je geen app hebt.
Wat zal het worden?
98
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door John Galt - mei 09, 2020, 01:15:50
Wekelijks houd ik in excel de absolute sterftecijfers bij op basis van de CBS gegevens. Elke vrijdag worden deze bijgewerkt gepubliceerd, waarna ik ze in een eigen tabel zet en vergelijk met voorgaande jaren.
Wat mij nu opvalt is dat week 17 naar beneden is bijgesteld, maar de gegevens van week 18 er niet bij staan (het is nu week 19). Foutje of opzet? Zou het betekenen dat de sterftecijfers weer op de normaal zitten? Of is het zo dat een medewerker een foutje heeft gemaakt?
99
De discussie / Re: And this is how liberty di...
Laatste bericht door John Galt - mei 07, 2020, 23:46:34
Een minister staat glashard te liegen, notabene eentje die momenteel een cruciale rol speelt in de corona hysterie. Maar nergens wordt moord en brand geroepen. Niet door de tweede kamer, niet door de media. Hoe kunnen wij deze man nog geloven?
https://www.nu.nl/tech/6049634/providers-spreken-minister-tegen-niet-gevraagd-om-telecomdata.html
100
De discussie / Re: COVID-19
Laatste bericht door Mr Anderson - mei 07, 2020, 01:39:11
Helemaal mee eens .
Pagina's 1 ... 8 9 10